top of page

Over mezelf

VICKY 02.jpg

Als kind van twee hardwerkende zelfstandigen, kwamen mijn broer en ik op materieel vlak niets tekort. Op emotioneel vlak was er echter wel gemis: we zagen onze ouders weinig en de babysits wisselden elkaar af. Dit maakte me enorm onzeker, ik dacht dat ik niet goed genoeg was om aandacht en liefde aan te geven. Om toch aandacht te krijgen, werd ik een lief, braaf meisje dat goed presteerde op school. Ik ging graag naar school: leren gaf me veel energie: ik studeerde Latijn-wiskunde in de middelbare school en Handelsingenieur aan de Universiteit Antwerpen.

Eerste 
levensjaren
Na mijn studies

Na mijn studies wilde ik de wereld en mezelf beter leren kennen. Ik woonde o.a. een jaar in China, een ervaring die me hoogtes en laagtes liet ervaren. Ik belandde op het einde in een lichte depressie, die me meer deed inzien wat ik nodig heb in mijn leven om gelukkig te zijn: mensen helpen groeien, zelf groeien, zingen, en vrienden en familie om me heen. Dus ik besloot om me in België te settelen en aan mijn persoonlijke groei te werken met het Innerlijke Kindwerk.

Ondertussen heb ik met mijn man Kevin twee prachtige zonen: Robbe (°2020) en Senne (°2023). Ik ben praktijkassistent op de Universiteit Antwerpen en begeleid daar o.a. studenten naar de arbeidsmarkt. Daarnaast coach ik mensen in hun leven en loopbaan in mijn praktijk in Schoten. Ik blijf aan mezelf werken voor mezelf, mijn gezin en anderen. Therapie en coaching waar het lichaam en de emoties, en minder het praten, op de voorgrond staan, hebben daarbij mijn voorkeur. Zo hebben het Innerlijk Kindwerk, Voice Dialogue en NLP me reeds grote stappen helpen zetten. Dit zijn dan ook manieren van werken die ik graag zelf meeneem in mijn praktijk om anderen te helpen.

Volgende (coach)opleidingen volgde ik de voorbije jaren reeds:

- Voice Dialogue Facilitator (Voice Dialogue Instituut, 2019-2021)

- Stress- en Burn-outcoach (HRD Academy, 2019-2020)

- Loopbaanprofessional (HRD Academy, 2018-2019)

- Innerlijk Kind Coach (Oost West Centrum, 2016-2019)

- Bachelor & Master Handelsingenieur (2007-2012)

De laatste jaren
Waar sta ik voor als coach?

Cliënten omschrijven me doorgaans als warm, zacht, geduldig en veilig. Ik sta voor diepgang en de combinatie van praten en ervaringsgericht werken in een coachtraject omdat ik geloof dat dit de meest duurzame manier is om sterker verder te kunnen. Je gaat zo naar de kern van het probleem en creëert als het ware een fundament waarop je verder kan bouwen. Deze manier van werken werkt bij mij en wil ik ook kunnen doorgeven aan anderen.

bottom of page